Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε καλά, το βάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπάσει όλο το κρέας και το βάζουμε να βράσει. Αφού περάσουν 5 λεπτά, χύνουμε το πρώτο νερό και πλένουμε το κρέας και την κατσαρόλα για να ξαφριστεί καλά. Το τοποθετούμε ξανά στην κατσαρόλα το κρέας σκεπασμένο με νερό και το βάζουμε στην φωτιά.
Μόλις πάρει βράση, ξαφρίζουμε αν χρειαστεί ξανά, και αφού αλατίσουμε, προσθέτουμε πατάτες, καρότο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, σέλινο και κρεμμύδι ψιλοκομμένα.
Αφήνουμε να βράσει για πολλές ώρες σε σιγανή φωτιά ώσπου να μαλακώσει το κρέας.